Bedspreien

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 2 van 2
Toon per:
Toon als:
Tegels Tegels
Lijst Lijst
Product Listing
Blokker bedsprei Italica - grijs - 230x270 cm
4805886

Fancy Embroidery Italica Sprei - 230x270 cm.De kleurencombinatie wit met grijs van de Fancy Embroidery Italica-Sprei zorgt voor rust in je slaapkamer.

49.95
Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis bezorging
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Heckett & Lane bedsprei Adisa - 270 x 260 cm - wit
4810034

De bedsprei Adisa van het merk Heckett & Lane is een prachtige accessoire voor je slaapkamer. De witte sprei van 270 x 260 cm is versierd met een elegante doorgestikt ruitpatroon en brengt licht en rust in ieder interieur.

76.96
Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis bezorging
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???


Bedspreien

In de koude winternachten is een bedsprei de juiste aanvulling op je dekbedovertrek. Het zorgt voor de juiste balans tussen warm en koud en is tevens niet te zwaar. Bedspreien helpen mee om je slaapkamer schoon en netjes te houden en te beschermen tegen stof. Voor de echte koukleum kun je het beste kiezen voor de gewatteerde bedspreien. Deze hebben namelijk een iets hoger warmtegehalte. Voor de warmbloedige onder ons kun je kiezen voor een katoenen bedsprei die iets meer koud doorlaat.

Daarnaast is een bedsprei ook een goede oplossing voor bijvoorbeeld kinder- of studentenkamers, waar bedden overdag ook vaak als meubelstuk worden gebruikt. Wanneer je in de ochtend opstaat, is het beter om een paar uur te wachten om je sprei op een dekbed te leggen. Op deze manier kan het vocht verdampen en houdt het dekbed langer zijn oorspronkelijke vorm.