Huishoudelijk en schoonmaak

Blokker is de specialist op het gebied van huishoud- en schoonmaakartikelen. Ook in onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, prullenbakken, droogrekken, wasmanden en strijkijzers. Maar ook accessoires als vloerwissers, universele stofzakken en emmers kunt u gemakkelijk online bestellen.

Droogrekken en wasmanden

Met de juiste hulpmiddelen is kleding wassen een comfortabele bezigheid. Het begint al met de wasboxen, waarin uw te wassen kleding netjes kan worden opgeborgen en de wasmanden waarmee u de schone was naar het droogrek brengt. Er zijn verschillende soorten en maten droogrekken voor elke voorkeur en voor binnen en buiten. Om uw kleding weer helemaal kreukvrij te maken heeft Blokker een grote keuze aan strijkijzers en stoomgeneratoren. Deze zijn net zoals een strijkplank online te bestellen in onze webshop.

Reinigers en pedaalemmers

Een schoon huis is een prettig huis! Om uw huis schoon en opgeruimd te houden vindt u onder andere ruitenreinigers (eventueel met telescoopsteel) en andere reinigers. Kijk ook voor vuilnisbakken, pedaalemmers of vuilniszakken van onder andere Brabantia, Sunware en Curver.

Vloerwissers en stofzuigers

Blokker heeft de beste schoonmaakmiddelen om uw vloer gemakkelijk en grondig te reinigen. Heeft u parket, laminaat of vloertegels? Voor elke ondergrond is er een oplossing. U bent bijvoorbeeld snel van vuil, zand en stof op de vloer af met een goede stofzuiger. Zo kunt u onder andere kiezen uit een stofzakloze stofzuiger of een stofzuiger met zak. Voor kleine hoekjes en kruimels op tafel is er de kruimelzuiger. Is het beter om te dweilen? Dat kan met een vloerwisser of een mopset.