Koken en tafelen

Wat is er nu gezelliger dan lekker eten met vrienden of familie? Blokker helpt u graag met juiste artikelen voor in de keuken en op tafel. Dit gaat van koelkasten tot ovens en van wijnglazen tot koekenpannen. Blokker heeft samenwerkingen met diverse a-merken. Zo kunt u zowel in de webshop als in de winkel terecht voor artikelen van Douwe Egberts maar ook de handige keukenproducten va 24Kitchen en stijlvol bestek en duurzame pannen van BK. Ontdek het allemaal!

Mixers en friteuses

Met een goede keukenmachine, broodrooster of mixer is het klaarmaken van een maaltijd een fluitje van een cent. Er is een grote keuze aan artikelen van onder andere Tomado, Philips, Tefal en Russell Hobbs. Ook als u behoefte heeft aan een compacte oven of een gebruiksvriendelijke friteuse kunt u natuurlijk bij Blokker terecht.

Koffie en thee

Iedereen heeft zijn eigen favoriete kopje koffie. Wilt u een sterke espresso of een grote kop cappuccino? Blokker heeft een uitgebreid aanbod aan koffiezetapparaten in de webshop, die voor elke voorkeur wat te bieden heeft. Zo kunt u onder andere een Dolce Gusto, Tassimo, Nespresso, Senseo of een gewone koffiemachine bestellen. Wanneer u liever een kopje thee drinkt zijn er waterkokers en theepotten.

Borden en bestek

Goed eten bestek en servies mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Kijk bijvoorbeeld eens voor een bestekset of serviesset. Of bestel borden en kopjes apart. Kijk in de webshop voor merken als BK, Amefa, Sola en Wedgwood.