Persoonlijke verzorging

Het is belangrijk dat u zich goed voelt, zowel qua gezondheid als met uw uiterlijk. Hier vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van wellness, gezondheid, lichaams- en haarverzorging. Dit zijn bijvoorbeeld scheerapparaten, elektrische tandenborstels of babyfoons. Blokker biedt u een assortiment met A-merken als Philips, Oral-B, Braun, Vitility en Medisana.

Scheren en ontharen

Wilt u uw benen scheren of wenkbrauwen epileren? U komt snel van ongewenst haar af met een effectief epileerapparaat, fijne ladyshave of ontharen op basis van pulserend licht. Ook voor de heren is er genoeg keuze. Breng uw baard of kapsel in model met een scheerapparaat of een verstelbare tondeuse.

Gezondheid

Bij Blokker kunt u online artikelen bestellen die uw gezondheid gemakkelijk in de gaten houden. Dit kan bijvoorbeeld met een thermometer of een bloeddrukmeter; u kunt zelfs personenweegschalen kopen die uw vetpercentage kunnen meten. Als u wat slechter ter been bent, dan heeft Blokker met de handige Vitility producten. Denk bijvoorbeeld aan aangepast bestek, een douchehoes en hulpmiddelen voor uw mobiliteit.

Haarverzorging

Alles voor uw haarverzorging krijgt u snel en gemakkelijk thuisbezorgd bij de webshop van Blokker. U vindt er de dagelijkse benodigdheden als een haardroger of een stijltang, maar ook vele krulborstels of krulsets.