Terug naar klantenservice overzicht

Werken bij Blokker

Blokker is een familiale winkelketen die iedereen kwaliteitsvolle en betaalbare huishoud-, cadeau- en speelgoedartikelen wil aanbieden voor dagelijks gebruik. Ons werkplezier is onlosmakelijk verbonden met onze passie voor de producten en ons verkoopsengagement. Door elkaar te motiveren en samen te leren, ontwikkelen we onszelf en onze collega’s. Het werkplezier geeft ons de kracht om het beste van onszelf te brengen in de ontmoeting met de klant en onze collega’s. Als je deel wil uitmaken van de Blokker groep en voel je je aangetrokken tot de verkoop en je bent sociaal, eerlijk en niet bang om hard te werken. Ga dan gerust op zoek naar een passende vacature bij Blokker.

Je kan als volgt solliciteren:

  • Per post: Stuur je sollicitatiebrief (met cv en mailadres), met alle informatie relevant voor de vacature, op naar volgend adres:
    T.a.v. Personeelsdienst Blokker N.V. Antwerpsestraat 36 2500 LIER.
  • Per mail: Reageer op onze vacatures die je hieronder vindt. Je krijgt van ons bevestiging van ontvangst van je sollicitatie via mail en op later tijdstip zal je hier zeker een antwoord op ontvangen.