Eetkamertafel Palma - walnoot - 78x189x88 cm

330.00
Op voorraad

Verkoop door Blokker

Bezorgdatum naar keuze
Al voor € 19.95 thuisbezorgd.
Gratis retour en 30 dagen bedenktijd.
Bezorg- en retourinformatie Bezorg- en retourinformatie
Bezorging van volumineuze artikelen via PostNL Extra@Home
  • Dit artikel is omwille van zijn omvang te groot / te zwaar om via de reguliere pakketdienst te worden bezorgd, en wordt thuisbezorgd op afspraak via PostNL Extra@Home. Voor de levering van dit artikel worden er standaard minimum 2 werkdagen gehanteerd. U kunt zelf een bezorgdatum kiezen a.h.v onze bezorgkalender. De artikelen worden geleverd op de door u gekozen datum. Indien u zelf geen bezorgdatum invult, vult het systeem standaard 2 werkdagen in. Extra@Home levert uitsluitend op werkdagen. Het is niet mogelijk om zaterdagen, zondagen of feestdagen aan te duiden.
  • De avond vóór de door u gekozen bezorgdatum krijgt u een sms-bericht van onze vervoerder met de bevestiging van de levering op de gekozen datum. De ochtend van de bezorging krijgt u via een sms-bericht een tijdstip toegewezen. De transporteur neemt vervolgens contact op, van zodra hij onderweg is naar uw adres.
Retour
  • Mocht u niet tevreden zijn over het bestelde artikel, dan kunt u dit gratis binnen 30 dagen ruilen of retourneren. Wij verzoeken om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice of via het telefoonnummer 03/331.34.54. Onze klantenservice zal de retour organiseren.
  • De klantenservice verzorgt tevens de terugbetaling binnen 14 dagen van het betaalde bedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten indien u de volledige bestelling retourneert.
  • Voor meer info verwijzen we naar de Algemene Voorwaarden">.
Onze winkelvoorraad
Eetkamertafel Palma - walnoot - 78x189x88 cm
Eetkamertafel Palma - walnoot - 78x189x88 cm
330.00
openingstijden

Omschrijving

Specificaties